Home    Over    Diensten    Tarieven    Contact

Ontwerp, bouwkundig tekenwerk en werkvoorbereiding

 

Wij maken samen met u een ontwerp voor een verbouwing, herindeling of nieuwbouw van uw woonhuis of bedrijfspand. Wij zorgen dat het nieuw te realiseren project is afgestemd op uw wensen.

Ook kunnen wij de productietekeningen, werkvoorbereiding en werktekeningen verzorgen waarin alle onderdelen geheel zijn uitgewerkt, hierdoor zijn alle knooppunten, inkoop van materiaal en prefab-onderdelen geheel uitgewerkt.

 

 

Aanvraag omgevingsvergunning

 

Wij controleren voor u of u een omgevingsvergunning nodig heeft.
Indien u wel een omgevingsvergunning nodig heeft, kunnen wij het proces van aanvraag voor u verzorgen. Ook bij een vergunningsvrije aanvraag is het voor u belangrijk om uw project te laten uittekenen, zo krijgt u een beeld van de te verwachten dakkapel of uitbouw hierop kan ook de calculatie gemaakt worden. Om alle onderdelen voorafgaand aan de verbouwing te laten uitwerken ontstaan er tijdens de bouw geen onverwachte verrassingen.

 

 

Technische omschrijving / Bestek

 

Naast een bouwkundige tekening kunnen wij voor u een technische omschrijving schrijven. In een technische omschrijving worden de wensen van materiaal, kleur, afwerking en eventuele opleverdatum van de opdrachtgever vastgelegd.

 

 

Kostenraming / Calculaties

 

Het maken van een kostenraming is het begin van een calculatie. In deze fase zijn nog niet alle keuzes definitief maar kunnen de te verwachten kosten reeds berekend worden.

Ook kunnen wij voor u uitgewerkte werkbegrotingen maken.